Een Tesla model s huren in Den Haag

Wilt u een dag rijden in een echte Tesla, dat komt goed uit want bij ons kunt u deze fanatische volledig elektrische auto huren.

Laat u verrassen door de acceleratie van deze auto en het prachtige totaal plaatje dat deze auto u biedt, van het moderne interieur tot de strakke lijnen aan de buitenkant van de auto.

Een Tesla is wat men bedoelt met een auto van de toekomst.

Wilt u een Tesla huren in de omgeving van Den Haag neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina of stuur een mailtje naar het volgende emailadres; droomautohuren@gmail.com

De mogelijkhedenhuur een tesla model s

Wilt u deze Tesla huren als trouwauto, showmodel voor een film of evenement of  wilt u zelf gewoon ervaren hoe het voelt om in een volledige elektrische auto te rijden, bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van deze auto.

Wij verhuren de Tesla onder andere in de omgeving van Den Haag maar ook in tal van andere locaties in Nederland.

Specificaties van de Tesla model s

De Tesla model s gaat van 0 naar 100 in ongeveer 5,6 seconde in de meer normale uitvoering, de meest exclusieve uitvoering van de model s doet hier echter slechts 3,3 seconde over.

De Tesla model s heeft een actieradius van ongeveer 400 kilometer, voor de meeste ritjes is dit meer dan genoeg maar heeft u een langer rit in gedachten, houdt er dan rekening mee dat u de Tesla ergens aan de stekker moet gaan leggen.

Het opladen

Mocht u de Tesla willen gaan opladen dan heeft u een aantal opties.

  • De gewone stekker
  • De laadpaal
  • De supercharger

De Tesla wordt in meeste gevallen geleverd met een oplaadkoord, met het gebruik van een speciale omvormer kunt u de Tesla gewoon via het stopcontact bij u thuis opladen.

Deze manier is erg eenvoudig maar is helaas niet erg snel, het is vaak al een beter optie om gebruik te maken van een laadpaal.

Via een laadpaal gaat het opladen al een stuk sneller, het kan alleen soms even een opgave zijn om zulke laadpalen te vinden ook al verschijnen er steeds meer van in Nederland.

De laatste en snelste manier om een Tesla op te laden is via een Tesla supercharger, het enige nadeel is dat deze superchargers lastiger te vinden zijn.

Voor het vinden van een laadpaal klik hier.

Voor het vinden van een superchager klik hier.

Type op deze website gewoon de locatie in waar u een oplaadpunt zoekt bijvoorbeeld Den Haag. 

Wat kost het huren van een Tesla?

Het huren van een Tesla kost gemiddeld rond de 380 euro per dag, echter is het belangrijk te melden dat veel verhuurbedrijven ook nog een borg (vaak in de vorm van een bepaald geldbedrag) van u vragen houdt daar dus rekening mee.

Huur uw droomauto

De auto huren doet u als volgt:
1. Klik op de onderstaande link
2. Voer vervolgens de locatie in waar u het voertuig wenst op te halen bijvoorbeeld Schiphol Airport Amsterdam.
Tip mits de locatie die u invoert geen resultaten oplevert probeer dan een wat bekendere locatie zoals een vliegveld en kies dan natuurlijk voor de dichtstbijzijnde.
3. Selecteer op welke dag u de auto wenst op te halen en weer terug te brengen.
4. Selecteerd bij “voertuigtype” de “dream collection”.

Klik hier om de auto te huren